Loading...
Maandag - Vrijdag      8:30 - 17:00 uur

Menu

Veelgestelde vragen

Een aantal veelgestelde vragen hebben we voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op. 

Alle K-VISION kozijnen (tot wel 3 meter breed en hoog) kunnen 30 minuten brandwerend uitgevoerd worden.

K-VISION kozijnen kunnen in allerlei kleuren en afwerkingen worden uitgevoerd.

Er zijn hierbij twee mogelijkheden. Folie of de kleurlaag proCoverTec. 
Middels een UV-bestendige (structuur)folie wordt het profiel van een kleurlaag voorzien. Eventueel incl. een nerfstructuur. Deze kleurlaag geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk zonder dat er jaarlijks geschilderd hoeft te worden. 
ProCoverTec is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van kunststof kozijnen. Geef uw kozijn rondom kleur, zelfs de sponning. De speciale innovatieve laag heeft een matte uitstraling en is leverbaar in 22 kleuren. Lees hier alles over de kleursystemen.

De maximale afmetingen van een
kozijn zijn afhankelijk van een flink aantal factoren; de kozijnindeling
met ramen en deuren, type glas, kleursysteem en meer. Ook de
verwerkingsmogelijkheden en logistieke factoren tijdens de bouw spelen een
rol. Als richtlijn kan worden teruggevallen op de geteste elementen zoals
vermeld in ons KOMO certificaat. Klik hier voor het KOMO certificaat, de
afmetingen zijn terug te vinden op pagina 16 en 17.

K-VISION kozijnen en Egtiss deuren zijn verkrijgbaar via onze officiële partners. Deze professionele kozijnfabrikanten verwerken onze kozijnprofielen tot volwaardige kozijnen en verzorgen ook de montage. 

profine Nederland is de leverancier van het merk K-VISION kozijnen en Egtiss deuren. Wij zijn geen rechtstreeks verkoopkanaal maar informeren en helpen graag over de (technische) mogelijkheden. Hier lees je alles over K-VISION en profine. 

De WindStopper is een extra middendichting, zodat een drievoudige dichting ontstaat. De lucht-, geluids- en waterdichtheid van onze kunststof kozijnen is standaard al bijzonder goed, maar in extreme situaties is de WindStopper aan te bevelen. Woningen en gebouwen direct aan spoor, autosnelwegen of vliegvelden hebben hier bijvoorbeeld veel baat bij.

Vragen of een afspraak maken?
Ons team helpt u graag.