profine Nederland

profine Nederland b.v. is 100% dochter van profine GmbH ook wel genoemd de 'International Profile Group' uit Duitsland. profine GmbH heeft wereldwijd productielocaties voor kunststof deur- en kozijnsystemen onder de merknamen Kömmerling, Trocal en KBE. profine GmbH is sinds april 2012 eigendom van de Duitse particuliere investeerder Dr. Peter Mrosik, tevens CEO.

In Nederland is profine sinds 1969 actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt met onderhoudsvriendelijke kunststof producten voor de buitenschil van het gebouw. Deze producten dragen de merknamen K-VISION Kozijnen en Egtiss Deuren en vormen de nieuwe generatie kunststof bouwproducten voor opdrachtgevers van deze tijd.

 

Twee sterke merken gecombineerd

Het sterke merk K-VISION (premium kozijnen by Kömmerling) staat ​​voor jarenlange ervaring , innovatie, kwaliteit en dynamiek. Ze vormen de basis voor het succes van onze partners in de markt voor kunststof kozijnen en deuren. Recent is ons systeem aangepast van 70mm naar 76mm inbouwdiepte!

Continue stroom van innovaties!!

Ondanks de crisis en zware tijd voor de bouwbranche gaat het met deze productgroepen heel erg goed. Dit succes is te verklaren dankzij continue innovaties. Zo werden K-VISION kunststof kozijnen en Egtiss deuren als eerste in de kunststofbranche succesvol getest op brandwerendheid.

Een minstens zo belangrijke factor is de succesvolle lange termijn relatie met de bedrijven die deze systemen verwerken tot eindproduct. profine Nederland denkt samen met haar verwerkers in concepten, waarbij de eindgebruiker (bewoner) centraal staat. De samenwerking met deze bedrijven is essentieel om klaar te zijn voor de wensen en eisen van de toekomstige klant.